TÜV Rheinland Csoport

A több mint 140 éve alapított, 65 országban jelenlévő TÜV Rheinland Csoport a világ egyik vezető független vizsgáló, tanúsító és minőségbiztosító szervezete a műszaki szolgáltatások területén. Szolgáltatásainkat mintegy 1000 szakterületen kínáljuk, 17000 magasan kvalifikált, felkészült szakemberrel. A TÜV Rheinland Csoport célja, hogy fenntartható, magas szintű minőségi és biztonsági megoldásokat nyújtson az ember, a technológia és a környezet kölcsönhatásából eredő különböző kihívásokra; világszerte, az élet szinte minden területén. Ez olyan vezérelv, amely nagyfokú társadalmi, gazdasági és ökológiai felelősségvállalásunkat is kifejezi.

A műszaki szolgáltatások világszerte vezető márkáját 25 éve képviseli Magyarországon a TÜV Rheinland InterCert Kft., a hazai minőségbiztosítási piac egyik legnagyobb szereplője. A fenntartható fejlődés vállalatunk alapvető értékrendjébe, vállalati felelősségvállalásunk pedig a helyi értékekhez és körülményekhez illeszkedik.

Számos szolgáltatási területen vagyunk piacvezetők, melyet a hagyományos német precizitás innovációval, pontossággal és megbízhatósággal való ötvözésével értünk el. A jogilag szabályozott területeken, Brüsszelben bejegyzett, az állam által kijelölt szervezetként számos EU direktíva, jogszabály és előírás szerinti vizsgálatot végzünk Magyarországon.

Globális Technológiai Megfelelőségi Központként, a térség legnagyobb vizsgáló és tanúsító szervezeteként feladatunknak tekintjük a vállalkozások versenyképességének növelését a globális piacon. Világszínvonalon és nemzetközi háttérrel biztosítjuk, hogy az ipari üzemek, az épületek, az infrastruktúra és a kapcsolódó anyagok, berendezések és gépek megfeleljenek az összes üzemelési, biztonsági és minőségi követelménynek – függetlenül attól, hogy azok szabályozási, önkéntes vagy ügyfél alapú követelmények-e. Mintegy 4 000 hitelesített vizsgálóberendezés áll rendelkezésünkre több mint 4 000 m2 laboratóriumi területen villamos, elektromágneses és mechanikai vizsgálati profilok elvégzéséhez.

Safety tanúsítási jel