TÜV Rheinland Akadémia

A TÜV Rheinland cégcsoporton belül az Akadémia küldetése a tudás, innováció közvetítése és az ezekhez kapcsolódó képzések, rendezvények megszervezése, gondozása. Célunk naprakész ismereteket átadni a résztvevők számára, nemcsak tanfolyamainkon, hanem szaknapokon, meetup-okon, networking rendezvényeken is. A változó gazdasági, munkaerő-piaci környezethez igazodva kínálatunkat folyamatosan bővítjük – auditori, műszaki, menedzsment, minőségügyi képzéseinken át a készségfejlesztő tréningekig. Széleskörű szolgáltatási palettánkkal törekszünk a jelenlegi piaci igényeket kielégíteni, figyelembe véve Partnereink egyedi elképzeléseit, elvárásait.

  • A színvonalas oktatás iránt elkötelezett, akkreditált, engedélyekkel rendelkező felnőttképzési intézmény vagyunk, elsődleges célunknak tekintjük a partneri és szakmai elvárásoknak való megfelelést.
  • Nemzetközi érvényű tanúsítványainkkal segítünk megbízóiknak, hogy megfelelő választ adjanak a gazdasági, műszaki kihívásokra.
  • Tanfolyamaink nem csupán tartalmukban, hanem az alkalmazott oktatási módszerek, technikák, és a kiegészítő szolgáltatások tekintetében is minőségi megoldást jelentenek a hallgatók részére.
  • TÜV Rheinland által minősített oktatókkal, trénerekkel dolgozunk, akik naprakész szakmai tudással és gyakorlattal rendelkeznek.

Élünk a minőség fejlesztésének lehetőségeivel; a vevői értékelés, az önértékelés, a folyamatos javítás eszközeinek alkalmazása garantálja szolgáltatásaink magas minőségét.
Az innovatív gondolkodás és előretekintés eredményeként Magyarország legjelentősebb műszaki egyetemein TÜV Rheinland Tudásközpontot hoztunk létre, amely segíti a tudás, a kutatási eredmények oktatásban és a gazdasági életben történő hasznosulását.
A TÜV Rheinland Akadémia üzletága megújuló és naprakész, a tudást minőségügyi, műszaki és menedzsment témakörökben kínáló képzési kínálatával várja a tanulni vágyókat! A TÜV Rheinland Akadémia célja, hogy a résztvevők az üzleti- és a szakmai életben jól használható, nemzetközileg elismert tudást szerezzenek. Tanúsítványainkat világszerte elismerik, a TÜV Rheinland név a minőségi tudás garanciája.
A Certipeda nemzetközi adatbázisban visszakövethetően dokumentáltak a TÜV Rheinland termék-, rendszer- és személytanúsításai.

A TÜV Rheinland tanúsítványa:

  • nemzetközileg elismert (magyar, angol és német nyelven),
  • a szakmai naprakész tudás záloga,
  • a megrendelői bizalmat erősíti,
  • a Certipedia rendszerben nyomon követhető és leellenőrizhető.

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: E-000993/2014